Kunstnagels

Uw nagels verfraaien middels kunstnagels of verstevigen kan op verschillende manieren. Ik adviseer u graag over de diverse behandelingen zodat ik aan de hand van uw wensen het beste resultaat kan leveren. De basis voor kunstnagels bij Salon21 is Gel en vanuit hygiënisch oogpunt worden alle materialen grondig gereinigd en gedesinfecteerd.

Voor elke klant gebruik ik ook daarom een persoonlijke vijlenset.
 
In de nagelsalon wordt er uitsluitend met professionele Magnetic Gel-producten gewerkt omdat deze producten niet schadelijk zijn voor uw gezondheid. Na het aanbrengen van de Gel wordt de nagel in het gewenste model gebracht en uitgehard onder een speciale UV-lamp. Hierna worden de nagels doormiddel van vijlen in het uiteindelijke model gebracht en voorzien van een glanzende toplaag. Bel of mail ons gerust voor meer informatie en neem een kijkje op de Media pagina voor een informatiefilmpje en foto's. Twijfelt u nog of kunstnagels iets voor u is, komt u dan gewoon langs voor een gratis proefnagel.

 

Magnetic UV Gel Polish

Voor versteviging van de natuurlijke nagel.
De Soak Off gel is uitermate geschikt om de natuurlijke nagel te verstevigen. Het is een sterke, transparante, elastische gel, die zeer dun aangebracht kan worden. Geen last meer van gebroken of gescheurde nagels. Ideaal voor mensen die geen kunstnagels maar toch mooie lange nagels willen. Nu kunt u uw eigen stevige nagel laten groeien zonder enige verlenging. Het kan naturel worden aangebracht maar ook in een kleur. Door middel van 4 dunne laagjes wordt de nagel verstevigd en daardoor behoud het de dikte van je eigen nagel, waardoor het heel natuurlijk oogt en ook niet voelt zitten.

Deze gel wordt in zeer korte tijd geplaatst en heb je binnen een klein uurtje glanzende stevige nagels. De gel blijft ongeveer 2 tot 4 weken zitten. Omdat de Soak Off meegroeit gaat het zwaartepunt mee naar voren en wordt het aan de top zwaarder. Dan is het tijd voor een nabehandeling anders kan het alsnog gaan breken en dat is niet de bedoeling. De gel wordt licht gevijld en er wordt een nieuwe laag aangebracht. Wilt u de gel om 1 of andere reden niet meer, dan kunnen we dat verwijderen met Aceton. De nagels zelf verzorgen is niet moeilijk. Het belangrijkste is om 1 maal per dag je nagels en nagelriemen te verzorgen met nagelriemolie.

De voordelen:
- Sterker dan een lak
- Dunner dan een kunstnagel
- Flexibel als de natuurlijke nagel
- Behandeling duurt slechts 45 minuten
- Afweekbaar met Aceton
- Nagels krijgen kans om een mooie lengte te groeien.
- Langer plezier van de nagellak

 

Tarieven

Nieuwe set Gelnagels 1 kleur
Nieuwe set Gelnagels 2 kleuren
Opvullen Gelnagels 1 kleur
Opvullen Gelnagels 2 kleuren

Opvullen Gelnagels + Gellack

Gellack teennagels

Nageltip per stuk

Kunstnagels verwijderen 

 

Magnetic UV Gel Polish
Gel Polish verwijderen

 

Lakken 1 kleur
Nail-Art (Steentjes etc

 

€55,-
€60,-
€25,-
€30,-

€40,-

€25,-

€2,50

€10,- 

 

€25,-
€5,-

 

€10,-
€15,-